Iskustvo korištenja Variconis

Inna iz Beograda dijeli svoje iskustvo korištenja Variconisa

Iskustvo s Variconis gelom

Moje iskustvo korištenja Variconis gela za liječenje proširenih vena može nekome pomoći da izbjegne dugu potragu za istinski učinkovitim lijekom. Dobro je poznato da je kod varikoznih vena u početnim fazama indicirana upotreba lokalnih masti ili gelova. Ovdje samo promovirana sredstva nisu ista, i dok nisam savjetovao da koristim ovaj gel, isprobavao sam puno drugih neučinkovitih opcija.

Ovaj gel za liječenje proširenih vena radi svoj posao! Dakle, neugodni simptomi - težina, nelagoda u nogama i stalni osjećaj natečenosti - gotovo su odmah nestali. Važno je samo zapamtiti kako pravilno koristiti sastav. Nanesite tanki sloj na čistu kožu, ravnomjerno ga rasporedite i ostavite da djeluje oko 6 sati. Dakle, trljao sam problematična područja noću i ujutro nakon tuširanja. Nakon 6 tjedana primjene, istaknuti vaskularni "uzorci" postali su primjetno bljeđi. Liječnik kaže da me gel doslovno spasio od komplikacija, a možda čak i od vaskularne kirurgije.

Jako sam zadovoljan rezultatom. Napokon, ne trebam brinuti o mogućim posljedicama proširenih vena. Nakon tretmana mogu ponovno nositi cipele s visokom potpeticom, a da se ne osjećam umorno i natečeno.Rezultat liječenja Variconis gelomZbog paukovih vena koje su se pojavile, brinula sam se da će ih netko vidjeti, pa su se haljine čuvale samo u ormaru. Sad su se vratili mojoj uobičajenoj slici. I jako sam sretna zbog toga!

Sad, kad god prijatelji podijele svoje probleme s nogama, uvijek im preporučim Variconis. Napokon, stvarno djeluje. Provjereno osobno!